Daca ai deja cont de FUNDRAISER te poti loga aici sau Participă la Women Build!

Participă la Women Build 2013

Sunt înscris în sistemul de voluntariat Habitat
 
Migrează cont


*Username
*Nume
*Prenume
*E-mail
*Oraş
*Parola
*Confirmare parolă
Vreau să strâng    RON


Dupa crearea contului vei primi un e-mail pentru activarea contului.
Nu uita sa verifici si folderul de SPAM.

Cum ajungi pe șantier?


Donația minimă pentru participarea la acest eveniment este de 50 Euro care cuprinde costurile logistice (transport, masă, echipament și unelte). Puteți participa la evenimentul Women Build prin acoperirea acestui cost, dar vă incurajăm să susțineți proietul și cu o donatie recomandata de 200 Euro care va susține direct construcția „Casei Mihail”.

De ce 250 de Euro?


Proiectul ”Casa Mihail” mai are nevoie de 20.000 de Euro pentru a deveni realitate. Depindem de tine pentru ca un vis frumos să se poată transforma în realitate. Avem nevoie de persoane determinate și curajoase, care nu se feresc de o astfel de provocare.
Așa că noi îţi punem la dispoziţie o platformă prin care să poţi strânge fonduri pentru participarea ta la eveniment. În acest fel le va fi și prietenilor mai ușor să te susțină.

Trebuie să parcurgi următorii paşi:


PASUL 1 - Completezi datele de alături și îți creezi propria pagină de fundraising pentru eveniment.  
  
PASUL 2 - Personalizezi pagina, astfel încât să te reprezinte şi să le spui celor care o vor vizita de ce este aşa de important pentru tine să ajungi la eveniment. 
  
PASUL 3 - Promovezi pagina în rândul prietenilor și îi convigi să doneze pentru ca tu să-ți vezi visul împlinit şi să simţi la finalul evenimentului bucuria binelui făcut. 

Donațiile de materiale reprezintă o componentă esențială în proiectele Habitat, întrucât ne permit să ajutăm cât mai multe familii.
Dacă vrei și poți să ne sprijini în acest fel, atunci te rugăm să o contactezi pe:

Raluca Baciu
Corporate Fundraising Manager
Habitat for Humanity România
Bucuresti, sector 2, 020325
str. Vornicul Ioniţă nr.4

Tel./Fax +4 021 3113025
Email: raluca.baciu[at]habitat.ro

Donează on-line, prin transfer bancar sau redirecționează o parte din profitul datorat statului pentru a sprijini familiile beneficiare la Big Build. Orice ajutor contează.

Doneaza on-line


Suma donată
Nume
Prenume
E-mail
Mesaj personal

Doneaza prin transfer bancar


BRD Romania
IBAN: RO25 BRDE 050S V150 1751 0500
Sucursala Oradea

Donatie Women Build

Donează impozitul pe profit


Donaţi către Big Build o parte din impozitul pe profit datorat statului. Această reglementare legală va permite să direcţionaţi maxim 20% din impozitul pe profit către un proiect social. Vizitaţi pagina noastră de internet dedicată implicării companiilor pentru detalii.