WOMEN BUILD

  • Eşti o femeie puternică?
  • Eşti pregătită să faci faţă oricărei provocări?
  • Eşti pregătită să ajuţi oamenii cu dizabilităţi fizice şi mintale să aibă o viaţă normală?
Dacă răspunsul la toate aceste întrebări este da, atunci vino la Women Build.


Ia parte la eveniment!

Daca ai deja cont de FUNDRAISER te poti loga aici sau Participă la Women Build!
Inapoi la stiri

Un picnic, peste 200 de persoane și 2.700 Ron pentru Casa Mihail

Picnicul organizat pentru sprijinirea proiectului ”Casa Mihail” al asocia╚Ťiei Habitat for Humanity România a adunat peste 200 de persoane în parcul Her─âstr─âu, la Roaba de Cultur─â. Suma totat─â strâns─â în urma evenimentului a fost de 2.700 de Ron.

 Picnicul a fost organizat de un grup de fete curajoase, ce fac parte din mi╚Öcarea Women Build ╚Öi a avut ca scop principal strângerea de fonduri pentru un centru pilot de incluziune social─â pentru persoane cu dizabilit─â╚Ťi, ce va fi construit în satul Novaci din comuna Mihaile╚Öti, jude╚Ťul Giurgiu.

\"Picnicul caritabil organizat pentru Women Build a însemnat o inim─â umplut─â cu bucurie pe tot parcursul evenimentului, dar ╚Öi dup─â, când am realizat c─â eforturile noastre nu au fost în zadar ╚Öi c─â peste 200 de oameni ne-au fost al─âturi ╚Öi au contribuit, cu resurse de toate felurile, la atingerea obiectivului nostru comun: strângerea de fonduri pentru construirea Casei Mihail. Experien╚Ťa a fost una absolut minunat─â ╚Öi ne-a oferit încredere în noi, dar mai ales în cei din jurul nostru, demonstrând înc─â o dat─â c─â <>.\\\" , a povestit Oana Br─âtil─â, una dintre volunaterele organizatoare ale picnicului.

Invita╚Ťii prezen╚Ťi la picnic s-au putut bucura de o multitudine de activit─â╚Ťi: board games, yoga, curs de improviza╚Ťie, live painting, frisbee. Surprizele muzicale ale picnicului au fost cei de la Barbarossa Samba Groug, care au energizat paji╚Ötea de la Roaba de Cultur─â cu tobele lor ╚Öi Maria R─âducanu, care a vr─âjit audien╚Ťa cu vocea ei deosebit─â.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Roaba de Cultur─â ╚Öi Green Revolution, care au pus la dispozi╚Ťie spa╚Ťiul din Her─âstr─âu. “Asociatia Green Revolution dezvolt─â proiectul \\\"Roaba de cultura\\\" pentru a oferi publicului larg ╚Öansa de a g─âsi în ora╚Ö ╚Öi altfel de activit─â╚Ťi cultural-recreative la care pot participa în aer liber. Invita╚Ťia de a ne parteneria cu Asocia╚Ťia Habitat for Humanity România pentru \\\"Picnicul de factur─â nobil─â\\\" a fost exact atitudinea pe care încercam s─â o promov─âm în comunitate. Astfel, colabor─âm cu oameni care î╚Öi doresc s─â construiasc─â un mediu s─ân─âtos ╚Öi s─â stabileasc─â un dialog cu comunitatea careia îi apar╚Ťin”, a declarat Raluca Fiser, pre╚Öedintele Asocia╚Ťiei Green Revolution. 

Mul╚Ťumiri speciale merg c─âtre: Roaba de Cultur─â ╚Öi Green Revolution, Maria R─âducanu, Barbarossa Samba Group, Dana Marin, Laura Laz─âr, Victoria R─âileanu, Raluca Grum─âzescu, Irina Antonie, Tennis One ╚Öi Pisica Verde, Grolsch, Elissee Wall Painting & Art, Edo Film, Revista de Povestiri ╚Öi tuturor celor care au donat sau ╚Öi-au d─âruit o sâmb─ât─â pentru un scop nobil.

„Mi┼čcarea Women Build este un concept al Habitat for Humanity International ┼či a început în anul 1998, iar de atunci pân─â în prezent au fost ridicate 1.600 de case numai cu ajutorul doamnelor ┼či domni┼čoarelor care arat─â c─â nu se tem de munca fizic─â ┼či doresc s─â-┼či ajute semenii în nevoie. Le mul┼úumim tuturor partenerilor no┼čti în acest proiect, precum ┼či doamnelor care s-au al─âturat mi┼čc─ârii Women Build ┼či au demonstrat c─â oricine poate s─â devin─â fundraiser pentru o cauz─â nobil─â”, declar─â Gabriela Grigori, Director Dezvoltare Resurse ┼či Comunicare Habitat for Humanity România.Share
Imagini de la editiile
anterioare WB

Ultimii fundraiseri


Warning: Division by zero in /home/habitat/public_html/projects/websites/womenbuild/include/top_ten.php on line 20

Target: RON
160552 RON
Otilia
Target: 3500 RON Bacau
2050 RON
oBratila
Target: 1100 RON Bucuresti
1593 RON
carmen.ghia
Target: 1100 RON Bucuresti
1140 RON
citypoint
Target: 5000 RON Bucuresti
1000 RON
axelandring
Target: 1100 RON București
730 RON
casandra12
Target: 1100 RON Bucuresti
665 RON
Evergreen
Target: 1500 RON Bucharest
650 RON
raluca
Target: 1100 RON Bucuresti
620 RON
Nicoleta
Target: 1100 RON Bucuresti
100 RON

Total: 169100 RON