WOMEN BUILD

  • Eşti o femeie puternică?
  • Eşti pregătită să faci faţă oricărei provocări?
  • Eşti pregătită să ajuţi oamenii cu dizabilităţi fizice şi mintale să aibă o viaţă normală?
Dacă răspunsul la toate aceste întrebări este da, atunci vino la Women Build.


Ia parte la eveniment!

Daca ai deja cont de FUNDRAISER te poti loga aici sau Participă la Women Build!
Inapoi la stiri

Construie┼čte o cas─â, d─âruie┼čte un vis!

Ast─âzi, Echipa Bioderma România particip─â la programul de voluntariat pentru construc┼úia Casei Mihail, centru pilot de incluziune social─â pentru 6 persoane cu disabilit─â┼úi mintale, în Novaci, Jude┼úul Girugiu.

Echipa Bioderma România v─â ajut─â Habitat for Humanity România la construc┼úia Casei Mihail – centru pilot de incluziune social─â pentru 6 persoane cu dizabilit─â┼úi mintale, în Novaci, jude┼úul Giurgiu. Casa va fi complet accesibilizat─â, adaptat─â oric─ârei situa╚Ťii care poate ap─ârea la un moment dat în starea de s─ân─âtate a oric─ârei persoane.

Prin participarea voluntara la acest proiect, Bioderma Romania dore┼čte s─â contribuie la dezvoltarea centrului pilot de incluziune social─â ┼či î┼či dore┼čte acesta s─â fie primul din multe centre asem─ân─âtoare, care vin în sprijinul persoanelor cu nevoi speciale ale comunit─â┼úii noastre.

„Persoanele cu dizabilit─â┼úi mintale nu au ales s─â fie a┼ča. Este important ca noi to┼úi s─â ajut─âm, cu ce ┼či cu cât putem, ace┼čti oameni. Sunt parte din comunitate ┼či doar cu ajutorul nostru, al tuturor, se vor integra mai u┼čor ┼či vor putea avea o via┼ú─â normal─â”, Roxana ┼×tefan, Business Unit Manager, Bioderma România.

Proiectul promoveaz─â o alt─â abordare a dizabilit─â┼úii, prin prisma principiilor normaliz─ârii ┼či a poten┼úialului de transformare al oamenilor care vor locui în Casa Mihail. Este o metamorfoz─â de la stadiul de persoane total dependente, la persoane preocupate de a înv─â┼úa lucruri noi, de a comunica ┼či care se auto-gospod─âreasc.

„Scopul proiectului Casa Mihail este de a dezvolta ┼či promova un model de incluziune ┼či valorizare social─â cu o contribu┼úie important─â în dezinstitu┼úionalizarea persoanelor cu dizabilit─â╚Ťi mintale. Casa Mihail va fi pentru viitorii locatari un adev─ârat c─âmin, în care ei î┼či vor dezvolta poten┼úialul, î┼či vor rec─âp─âta demnitatea ┼či vor fi pu┼či în valoare, oferindu-le ┼čansa de a se integra în comunitate”, spune Elena ┼×erban, Manager General Habitat for Humanity România.

Despre Bioderma

Laboratoarele Dermatologice BIODERMA, amplasate în Lyon, Fran┼úa, dezvolt─â în strâns─â colaborare cu medici dermatologi ┼či centre de cercetare de talie interna┼úional─â (CNRS, INSERM, CHU, universit─â┼úi), produse dermato-cosmetice destinate prescrip┼úiilor ┼či consultan┼úei medicale. Prezent─â în peste 70 de ┼ú─âri, BIODERMA a crescut rapid la nivel interna┼úional, în ultimii 5 ani cre┼čterea medie anual─â a laboratoarelor dep─â┼čind 32%. BIODERMA a fost primul brand dermato-cosmetic lansat în România în 1996, produsele sale fiind distribuite în prezent în peste 1600 de farmacii de pe pia╚Ťa local─â. Pentru mai multe detalii v─â rug─âm s─â accesa╚Ťi www.bioderma.com/ro

Despre Habitat for Humanity România

Habitat for Humanity România este o organiza┼úie non-profit, a c─ârei misiune este s─â elimine lipsa de ad─âpost ┼či locuirea precar─â a persoanelor din întreaga lume. La nivel global, Habitat for Humanity a construit ┼či reabilitat peste 600.000 de locuin┼úe pentru 3 milioane de persoane din 80 de ┼ú─âri de pe întreg globul. Habitat for Humanity România a ajutat, pân─â în acest moment, peste 4.000 de familii prin programele desf─â┼čurate în ┼úar─â, prin intermediul celor 7 filiale active ale sale din jude┼úele: Arge┼č, Bac─âu, Bihor, Cluj, Dolj, Prahova ┼či Suceava. În România, Habitat for Humanity România a dezvoltat proiecte diverse pentru grupuri vulnerabile, construind case complet accesibilizate pentru persoane cu multiple dizabilit─â╚Ťi. În anul 2009, Ini┼úiativa pentru S─ân─âtate Mintal─â ╚Öi Habitat for Humanity România ╚Öi-au unit pentru prima dat─â for╚Ťele al─âturi de Funda╚Ťia “Pentru Voi” pentru îmbun─ât─â╚Ťirea condi╚Ťiilor de locuire pentru 6 persoane cu dizabilit─â╚Ťi din Timi╚Öoara.Share
Imagini de la editiile
anterioare WB

Ultimii fundraiseri


Warning: Division by zero in /home/habitat/public_html/projects/websites/womenbuild/include/top_ten.php on line 20

Target: RON
160552 RON
Otilia
Target: 3500 RON Bacau
2050 RON
oBratila
Target: 1100 RON Bucuresti
1593 RON
carmen.ghia
Target: 1100 RON Bucuresti
1140 RON
citypoint
Target: 5000 RON Bucuresti
1000 RON
axelandring
Target: 1100 RON București
730 RON
casandra12
Target: 1100 RON Bucuresti
665 RON
Evergreen
Target: 1500 RON Bucharest
650 RON
raluca
Target: 1100 RON Bucuresti
620 RON
Nicoleta
Target: 1100 RON Bucuresti
100 RON

Total: 169100 RON