WOMEN BUILD

  • Eşti o femeie puternică?
  • Eşti pregătită să faci faţă oricărei provocări?
  • Eşti pregătită să ajuţi oamenii cu dizabilităţi fizice şi mintale să aibă o viaţă normală?
Dacă răspunsul la toate aceste întrebări este da, atunci vino la Women Build.


Ia parte la eveniment!

Daca ai deja cont de FUNDRAISER te poti loga aici sau Participă la Women Build!
Inapoi la stiri

Habitat for Humanity România a organizat a doua ediţie a Women Build la Casa Mihail

Habitat for Humanity România a organizat a doua edi╚Ťie a evenimentului ”Women Build” la Casa Mihail din jude┼úul Giurgiu. Echipa de 20 de doamne ┼či domni┼čoare a lucrat „la în─âl┼úime” la propriu ┼či la figurat - la construirea ┼či la ridicarea structurilor de lemn pentru acoperi┼čul viitoarei case. Al─âturi de voluntare au participat Gabriela, Simona ┼či Tudor - 3 beneficiari de la Casa Tufa, un alt proiect realizat de PRO ACT SUPORT, partenerii Habitat la Casa Mihail.

Habitat for Humanity Romania organizeaz─â aceast─â serie de evenimente sub umbrela Women Build pentru a atrage aten┼úia asupra drepturilor acestor persoane ┼či pentru a promova modelul de incluziune ┼či valorizare social─â a oamenilor cu dizabilit─â┼úi mintale.

„Women Build este o experien┼ú─â aparte fa┼ú─â de alte evenimente ale Habitat for Humanity România. Spre deosebire de echipele mixte, o echip─â de femei este mai omoloag─â, mai unit─â, mai comunicativ─â. Women Build mi-a ar─âtat ce înseamn─â women empowerment ┼či ce înseamn─â ambi┼úie feminin─â. Am ajuns s─â lucrez la acoperi┼čul casei cot la cot cu inginerii de pe ┼čantier. Nu ne mai poate spune nimeni c─â a construi e o activitate exclusiv a b─ârba┼úilor. Am demonstrat c─â putem face orice ┼či vom continua s─â ajut─âm familiile în nevoie ori de câte ori este posibil\\\", a declarat ┼×tefania Baciu, una din voluntarele de la Women Build.

Pe 31 august va fi urm─âtoarea edi┼úie a Women Build, iar înscrierile la acest eveniment se fac pe site-ulhttp://www.wb.habitat.ro/.

„Le mul┼úumim tuturor doamnelor care au fost al─âturi de noi pentru a sus┼úine proiectul înc─â de la bun început ┼či care s-au transformat în ambasadori ai cauzei Casei Mihail. Prietenele noastre ne-au ar─âtat înc─â o dat─â cât de u┼čor este s─â ajut─âm persoanele mai pu┼úin norocoase decât noi. Le a┼čtept─âm cu drag ┼či la urm─âtoarea edi┼úie din 31 august ┼či la inaugurarea casei”, declar─â Elena ┼×erban, Manager General Habitat for Humanity România.

Partenerii proiectului Casa Mihail sunt: Open Society Foundations – Ini┼úiativa de S─ân─âtate Mintal─â, PRO ACT SUPORT, Lafarge România, Wienerberger Sisteme de C─âr─âmizi, Saint Gobain Initiatives Foundation, Geberit, Bioderma; sus┼úin─âtorii sunt: Green Revolution, Activ Document Center, Scolaro Promo, City Point, iar partenerii media sunt: Avantaje, Clickpentrufemei.ro, CSRmedia.ro, romaniapozitiva.ro si sfatulmedicului.ro ┼či Radio România Actualit─â┼úi.

Despre Open Society Foundations - Ini╚Ťiativa de S─ân─âtate Mintal─â

În toat─â lumea, personele marginalizate sau discriminate sunt lipsite adesea de îngrijire medical─â sau beneficiaz─â de servicii precare. Open Society Foundations dore╚Öte s─â stabileasc─â politici ╚Öi practici de s─ân─âtate bazate pe modele ╚Öi promoveaz─â incluziunea social─â, drepturile omului ╚Öi justi╚Ťia. Ap─âr─â drepturile persoanelor institu╚Ťionalizate ╚Öi promoveaz─â locuirea în interiorul comunit─â╚Ťilor ca cet─â╚Ťeni egali cu respect, demnitate, acces la principalele servicii ╚Öi dreptul de a alege cum s─â-╚Öi tr─âiasc─â via╚Ťa.

Despre PRO ACT SUPORT

ProACT este o organiza╚Ťie non-profit având credin┼úa ferm─â în poten┼úialul de dezvoltare al fiin┼úei umane ┼či al cre─ârii unei societ─â┼úi în care fiecare se reg─âse┼čte ┼či conteaz─â. Valorile Pro ACT Suport sunt pe cât de simple, pe atât de puternice: încredere, respect fa┼ú─â de fiin┼úa uman─â, credin┼úa în autodeterminare, justi┼úie social─â, empatie, responsabilitate fa┼ú─â de genera┼úiile viitoare. Prin proiectul Casa Mihail, Pro ACT dore╚Öte s─â continue demersul început prin Centrul pilot de incluziune social─â - Casa Tufa - de a  sprijini persoanele cu dizabilit─â╚Ťi s─â devin─â cet─â╚Ťeni pre╚Ťui╚Ťi de oamenii din jur ╚Öi contribuabili ai comunit─â╚Ťii locale.

Despre Habitat for Humanity România

Habitat for Humanity România este o organiza┼úie non-profit, a c─ârei misiune este s─â elimine lipsa de ad─âpost ┼či locuirea precar─â a persoanelor din întreaga lume. La nivel global, Habitat for Humanity a construit ┼či reabilitat peste 600.000 de locuin┼úe pentru 3 milioane de persoane din 80 de ┼ú─âri de pe întreg globul. Habitat for Humanity România a ajutat, pân─â în acest moment, peste 4.000 de familii prin programele desf─â┼čurate în ┼úar─â, prin intermediul celor 7 filiale active ale sale din jude┼úele: Arge┼č, Bac─âu, Bihor, Cluj, Dolj, Prahova ┼či Suceava. În România, Habitat for Humanity România a dezvoltat proiecte diverse pentru grupuri vulnerabile, construind case complet accesibilizate pentru persoane cu multiple dizabilit─â╚Ťi. În anul 2009, Ini┼úiativa pentru S─ân─âtate Mintal─â ╚Öi Habitat for Humanity România ╚Öi-au unit pentru prima dat─â for╚Ťele al─âturi de Funda╚Ťia “Pentru Voi” pentru îmbun─ât─â╚Ťirea condi╚Ťiilor de locuire pentru 6 persoane cu dizabilit─â╚Ťi din Timi╚Öoara.

Pentru informaţii suplimentare:

Habitat for Humanity România                                                 

Ana-Maria Godja

Manager Comunicare ┼či Marketing

Mobil: 0728.28.46.05

E-mail: anamaria.godja@habitat.ro

www.habitat.ro

www.facebook.com/habitatShare
Imagini de la editiile
anterioare WB

Ultimii fundraiseri


Warning: Division by zero in /home/habitat/public_html/projects/websites/womenbuild/include/top_ten.php on line 20

Target: RON
160552 RON
Otilia
Target: 3500 RON Bacau
2050 RON
oBratila
Target: 1100 RON Bucuresti
1593 RON
carmen.ghia
Target: 1100 RON Bucuresti
1140 RON
citypoint
Target: 5000 RON Bucuresti
1000 RON
axelandring
Target: 1100 RON București
730 RON
casandra12
Target: 1100 RON Bucuresti
665 RON
Evergreen
Target: 1500 RON Bucharest
650 RON
raluca
Target: 1100 RON Bucuresti
620 RON
Nicoleta
Target: 1100 RON Bucuresti
100 RON

Total: 169100 RON